Έλεγχος βελτιστοποίησης σε εκπαίδευση seo με το siteseocheckup.com

Ο έλεγχος βελτιστοποίησης αποτελεί μια από τις σημαντικότερες προϋποθέσεις προκειμένου να προχωρήσουμε επιτυχώς στην προώθηση μιας ιστοσελίδας. Το siteseocheckup.com είναι ένα εργαλείο το οποίο μας επιτρέπει να κάνουμε πλήρη έλεγχο στην ιστοσελίδα μας. Το εργαλείο αυτό διατίθεται δωρεάν με τον περιορισμό ότι θα χρησιμοποιηθεί για έναν έλεγχο ανά IP ημερησίως. Συνεπώς όλα όσα περιγράφουμε στη συνέχεια μπορείτε να το επιβεβαιώσετε κάνοντας ένα δικό σας έλεγχο. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο για να κάνετε έλεγχο στις ιστοσελίδες των ανταγωνιστών σας. Αυτό θα σας οδηγήσει σε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για τον τρόπο που ανεβαίνουν οι ανταγωνιστές σας στις μηχανές αναζήτησης.

Τι παρέχει δωρεάν έκδοση του siteseocheckup.com

Με τη δωρεάν έκδοση μπορούμε να κάνουμε έλεγχο σε μία ιστοσελίδα ημερησίως. Εάν θα θέλαμε να ελέγξουμε δυο site τότε πρέπει να χρησιμοποιήσουμε άλλη IP διεύθυνση. Αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε μπαίνοντας από το κινητό μας τηλέφωνο το οποίο έχει διαφορετική IP σε σχέση με τη σταθερή σύνδεση. Μπορούμε επίσης να πάμε σε άλλο υπολογιστή ο οποίος βρίσκεται σε άλλο χώρο και προφανώς έχει διαφορετική IP από αυτήν του σπιτιού μας.

Πόσο συχνά πρέπει να χρησιμοποιούμε το εργαλείο siteseocheckup.com στην κατασκευή και την προώθηση ιστοσελίδων

Ο περιορισμός του ενός ελέγχου ημερησίως είναι υπεραρκετός και να αξιοποιήσουμε το εργαλείο τόσο για την κατασκευή ιστοσελίδων όσο και για την προώθηση μιας ιστοσελίδας. Αυτό συμβαίνει διότι μέχρι να καταφέρουμε να διορθώσουμε τα λάθη που ανακαλύπτει το εργαλείο σίγουρα περνάνε αρκετές ημέρες. Καλό θα είναι να αποθηκεύσουμε το Report ως pdf ώστε να μπορούμε να το χρησιμοποιούμε μέχρι να διορθώσουμε όλα τα λάθη τα οποία ανακάλυψε το εργαλείο. αφού ολοκληρώσουμε ένα ικανοποιητικό πλήθος λαθών τότε μπορούμε να προχωρήσουμε σε επανέλεγχο. Αυτό βεβαίως δεν μπορεί να γίνει μέσα σε μισή ώρα ούτε σε μία ώρα. Συνήθως απαιτούνται για τρεις μέρες μέχρι να καταφέρουμε να διορθώσουμε όλα όσα μας προτείνει το εργαλείο siteseocheckup.com. Σε γενικές γραμμές για έναν ιστότοπο το εργαλείο αυτό θα χρησιμοποιηθεί το πολύ τέσσερις-πέντε φορές. Μέχρι να επιβεβαιώσουμε ότι ολοκληρώθηκε η βελτιστοποίηση του ιστότοπου.

Το siteseocheckup.com στην κατασκευή ιστοσελίδων

Κάθε φορά που κατασκευάζουμε ένα site καλό θα είναι να μεριμνήσουμε ώστε αυτό να είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης. πάρα πολύ καλή ιδέα είναι η κατασκευή της ιστοσελίδας θα συνοδεύεται από ένα Report κατασκευασμένα με το εργαλείο sicap το οποίο να δείχνει ότι ο άνθρωπος έχει πολύ καλή βαθμολόγηση. Αυτό σημαίνει ότι η κατασκευή της ιστοσελίδας έγινε πληρώντας όλες τις προδιαγραφές των σύγχρονων ιστότοπων. Και το βασικότερο τα γνωρίζει ο πελάτης μας ότι η ιστοσελίδα που κατασκευάσαμε είναι έτοιμη για να ανέβει ψηλά στις μηχανές αναζήτησης. Ελληνικές γραμμές όταν πληρούνται οι περισσότερες από τις προδιαγραφές που φεύγει το siteseocheckup.com τότε μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς η κατασκευή μιας ιστοσελίδας.

Παράδειγμα χρήσης του siteseocheckup.com

Το εργαλείο siteseocheckup.com χρησιμοποιήθηκε για το έλεγχο του ιστότοπου στον οποίο βρίσκεται το άρθρο που διαβάζετε αυτή τη στιγμή. Όταν κατασκευάστηκε το πως είναι προφανές ότι κάποιες λεπτομέρειες μας είχαν διαφύγει. Χρησιμοποιήσαμε το εργαλείο για να εντοπίσουμε αυτές τις λεπτομέρειες και να τις διορθώσουμε. Πλέον ο ιστότοπος balatsoukas.com διαθέτει ένα πολύ υψηλό σκορ αξιολόγησης από το siteseocheckup.com.

έλεγχος ιστοσελίδας balatsoukas.com

Αυτό το υψηλό σκορ ήταν μία ισχυρή ένδειξη ότι θα ανέβει γρήγορα στις μηχανές αναζήτησης. Αυτό όντως πραγματοποιήθηκε πολύ γρήγορα. Η κατασκευή της ιστοσελίδας balatsoukas.com ολοκληρώθηκε στα τέλη Αυγούστου 2019. Μέσα σε λιγότερο από τέσσερις μήνες έχει ανέβει στην πρώτη σελίδα της Google με πολύ μεγάλο πλήθος λέξεων κλειδιών. Και μάλιστα κάποιες από αυτές τις λέξεις είναι αρκετά ανταγωνιστικές.

rank tracker  balatsoukas.com

Πως επιτεύχθηκε το αποτέλεσμα της προώθησης ιστοσελίδας

Αξίζει τον κόπο να σημειωθεί ότι αυτό έγινε κυρίως λόγω της ποιότητας του περιεχομένου και όχι λόγω του υψηλού σκορ που έλαβε από τα εργαλεία αξιολόγησης ιστοσελίδων. Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει λιγότερα από 30 άρθρα. όμως θα ρθουν αυτά περιλαμβάνουν πάρα πολύ χρήσιμη πληροφορία η οποία βοηθάει όσους την έχουν ανάγκη. Επειδή ακριβώς δίνουμε στον κόσμο αυτό που ζητάει για αυτό το λόγο η προώθηση της ιστοσελίδας φέρνει τόσο γρήγορα αποτελέσματα. Το target group του ιστότοπου balatsoukas.com ανήκει σε τρεις μεγάλες κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία αφορά όσους ασχολούνται με την κατασκευή ιστοσελίδας. Η δεύτερη κατηγορία επισκεπτών αφορά όσους ασχολούνται με την προώθηση ιστοσελίδων. Η τριτη κατηγορία αφορά ασκήσεις πληροφορικής Δημοτικού. Ιδιαίτερα για την κατηγορία ασκήσεων πληροφορικης δημοτικού έχουμε φτιάξει διαδραστικές ασκήσεις οι οποίες κρατάνε τον επισκέπτη για πολύ ώρα στον ιστότοπο. Η ανάπτυξη εφαρμογών που κρατάνε το χρήστη στο site είναι ένα πολύ δυνατό προωθητικό χαρτί για όσους κάνουν seo. εδώ μπορείτε να δείτε τις ασκήσεις πληροφορικής δημοτικού.

Το Google analytics αναγνωρίζει ότι ο επισκέπτης παραμένει για αρκετή ώρα. Μία από τις σημαντικότερες παραμέτρους που εξετάζει το Google είναι κατά πόσο είναι ενδιαφέρον το περιεχόμενο. Εξετάζοντας τα αποτελέσματα του Google analytics βλέπουμε ότι οι αντίστοιχες ενδείξεις είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Συνεπώς η google πριμοδοτεί το site με υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Καλό είναι να κοιτάμε τακτικά το Google analytics για να βγάζουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ένα σχετικό άρθρο που αφορά την αξιοποίηση του google analytics για την προώθηση ιστοσελίδων.

Το siteseocheckup.com στην προώθηση ιστοσελίδων

Μία πολύ καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιούμε το εργαλείο siteseocheckup.com κάθε φορά που αναλαμβάνουμε να προωθήσουμε μία ιστοσελίδα. Προχωρήσουμε στην παραγωγή προωθητικού υλικού καλά θα είναι να ολοκληρώσουμε τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας. ιστοσελίδα είναι κατασκευασμένη με το wordpress τότε υπάρχουν τα κατάλληλα Εργαλεία τα οποία θα μας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσουν στο 100% την ιστοσελίδα μας πριν προχωρήσουν στην προώθηση. είναι πολύ χρήσιμο άρθρο στο οποίο εξηγούμε πώς μπορούμε να κάνουμε βελτιστοποίηση ιστοσελίδας wordpress με το εργαλείο yoast seo.

Εάν όμως η ιστοσελίδα δεν είναι κατασκευασμένη με το wordpress, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση που αναλάβαμε να προωθήσουμε ένα e-shop, δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε το εργαλείο yoast SEO. σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να ελέγξουμε τη βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας χρησιμοποιώντας το siteseocheckup.com. Ούτως ή άλλως ακόμα και στην περίπτωση που το site κατασκευάστηκε με το wordpress μπορούμε να κάνουμε συμπληρωματικό έλεγχο με το siteseocheckup.com. Διότι στην προώθηση ιστοσελίδων πρέπει να αξιοποιούμε δεδομένα από πολλές πήγες. Αυτή Άλλωστε είναι και η μεγαλύτερη δυσκολία όταν προωθούμε έναν ιστότοπο. Να καταφέρουμε να έχουμε πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα της δουλειάς που κάναμε ώστε να την παρουσιάσουμε στον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας. το πρώτο πράγμα που θα ήθελε να δει ο ιδιοκτήτης μιας ιστοσελίδας είναι η επιβεβαίωση ότι η ιστοσελίδα του είναι κατάλληλη για τις μηχανές αναζήτησης. Τότε θα ξέρει ότι τα χρήματα που δίνει για την προώθηση της ιστοσελίδας δεν πάνε χαμένα. Ένας καλός έλεγχος βελτιστοποίησης αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεκινήσει σωστά η προώθηση μιας ιστοσελίδας.

Πόσο σημαντικό είναι το siteseocheckup.com για την κατασκευή ιστοσελίδων

Το siteseocheckup.com δεν είναι ένα εργαλείο κατασκευής ιστοσελίδων. είναι ένα από τα πολλά εργαλεία που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να αλλάξουμε την ποιότητα κατασκευής μιας ιστοσελίδας. τα λένε το χρησιμοποιούμε αφού ολοκληρωθεί η κατασκευή της ιστοσελίδας ώστε να μας υπενθυμίσει κάποια λαθάκια τα οποία πιθανώς να έχουμε κάνει κατά τη δημιουργία του ιστότοπου. Συνήθως ένας έμπειρος κατασκευαστής ιστοσελίδων διαθέτει την εμπειρία να διορθώσει αμέσως αυτά τα λαθάκια. Βεβαίως όμως η βιασύνη με την οποία πολλές φορές αναγκαζόμαστε να κατασκευάσουμε ένα site δεν μας δίνει το χρόνο ώστε να κάνουμε ενδελεχή έλεγχο. Εδώ είναι που χρειαζόμαστε το siteseocheckup.com. Εάν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το εργαλείο δε μπορούμε πολύ εύκολα να έχουμε μία λίστα παραμέτρων γραμμένες στο χαρτί και να τις ελέγχουμε μία-μία χειροκίνητα. Ουσιαστικά το ίδιο πράγμα.

Το siteseocheckup.com στα σεμινάρια κατασκευής ιστοσελίδων

Στα σεμινάρια κατασκευής ιστοσελίδων ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να δείξουμε αυτό το φαινόμενο είναι η ποιότητα ενός ιστότοπου. βεβαίως υπάρχουν στο διαδίκτυο πάρα πολλά εργαλεία με τα οποία μπορούμε να φτιάξουμε site ακόμα και χωρίς να παρακολουθήσουμε σεμινάρια κατασκευής ιστοσελίδων. Είναι όμως ευθύνη του εκπαιδευτή ενηλίκων σε ένα σεμινάριο web design να δείξεις τον εκπαιδευόμενο Πώς ακριβώς θα έπρεπε να είναι ένα σωστό site. Ένα από τα καταλληλότερα εργαλεία για αυτό το σκοπό είναι το siteseocheckup.com. Με άλλα λόγια το siteseocheckup.com επιτρέπει στον εκπαιδευτή ενηλίκων να διδάξει πολύ πιο εύκολα τις προδιαγραφές ποιοτικών site σε ένα σεμινάριο κατασκευής ιστοσελίδων.

Σεμινάρια προώθησης ιστοσελίδων με το siteseocheckup.com

Το σεμινάριο προώθησης ιστοσελίδων ο εκπαιδευτής ενηλίκων καλό θα είναι να τονίσει τη χρήση πολλών εργαλείων seo. Άλλωστε είναι στη δουλειά της προώθησης ιστοσελίδας είναι η αξιοποίηση αποτελεσμάτων που μας δίνουν τα εργαλεία seo. Για αυτό το λόγο η παρουσίαση αυτών των εργαλείων λαμβάνει κυρίαρχο ρόλο σε ένα σεμινάριο seo. Το εργαλείο siteseocheckup.com είναι πάρα πολύ χρήσιμο για εκπαιδευτικούς σκοπούς διότι μας επιτρέπει να εξηγήσουμε μία προς μία πολλές απο τις παραμέτρους που εξετάζει το Google προκειμένου να αποφασίσει την κατάταξη ιστοσελίδων στην πρώτη σελίδα. Η ικανότητα του εκπαιδευόμενου να χρησιμοποιεί τα εργαλεία προώθησης ιστοσελίδων είναι ίσως ο σημαντικότερος στόχος του εκπαιδευτή ενηλίκων στα σεμινάρια seo.

Έλεγχος του ιστότοπου ergalia.gr με το siteseocheckup.com

Πρώτα κάνουμε έλεγχο του ιστότοπου ergalia.gr με το εργαλείο siteseocheckup.com.

έλεγχος ιστοσελίδας ergalia.gr

Έλεγχος του ιστότοπου blog.ergalia.gr με το siteseocheckup.com

Στη συνέχεια κάνουμε έλεγχο του blog.ergalia.gr.

έλεγχος ιστοσελίδας blog.ergalia.gr

Παρατηρούμε ότι το αποτέλεσμα είναι σχεδόν το ίδιο. Αυτό σημαίνει πως ότι έγινε σωστά για το ένα site έγινε σωστά και για το άλλο site. Με άλλα λόγια τόσο το site όσο και το blog έχουν τις ίδιες αδυναμίες. Κάποιες από αυτές τις αδυναμίες είναι δύσκολο να διορθωθούν διότι αφορούν τις τεχνολογίες κατασκευής. Άλλωστε έχοντας είναι αρκετά πετυχημένο σκορ τόσο το site όσο και το blog είναι σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο όσον αφορά τις απαιτήσεις της Google. Βεβαίως όμως υπάρχουν και κάποια πράγματα τα οποία μπορούν να διορθωθούν πολύ εύκολα. Αποτελεί υπόθεση λίγων ωρών για τον κατασκευαστή των δύο ιστοσελίδων να διορθώσει αυτές τις παραμέτρους. Αφού γίνεται διόρθωση καλό θα είναι να γίνει επανέλεγχος.

Σεμινάριο html

Η καλή γνώση του html είναι απαραίτητη για τη βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας. Μας δίνει τα εφόδια για να πετύχουμε αποτέλεσμα πέρα από τις δυνατότητες του content management system. Για παράδειγμα εάν γνωρίζουμε το html5 μπορούμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο το αποτέλεσμα που θα παραχθεί από το wordpress. όλοι οι άνθρωποι μαθαίνουν απλά το wordpress και θεωρούν ότι είναι ολοκληρωμένοι κατασκευαστές ιστοσελίδων. τα προβλήματα θα αρχίσουν να δημιουργούνται όταν ο πελάτης ζητήσει κάτι το οποίο δεν παρέχεται από τα plug-in που βάλαμε στο wordpress. Ένα σεμινάριο html θα σας βοηθήσει πολύ να γίνετε καλύτεροι κατασκευαστές ιστοσελίδων.

Εκπαίδευση ενηλίκων στην πληροφορική. Πως να επιλέξετε σεμινάρια μαθήματα ή σεμινάρια σε θεματικές ενότητες πληροφορικής.