×
Κατασκευή Ιστοσελίδων WordPress Joomla wordpress vs html/css
×
Κατασκευή Eshop Woocommerce Opencart Magento Shopify
×
Προώθηση Ιστοσελίδων Digital Marketing Μαθήματα Facebook Σεμινάρια Linkedin Μαθήματα Instagram Σεμινάρια Twitter Μαθήματα Pinterest
×
Σεμινάρια JAVA Μαθήματα PHP Σεμινάρια MySQL
×
Μαθήματα Excel Σεμινάρια VBA Σεμινάρια Photoshop Μαθήματα PowerPoint Σεμινάρια Word Μαθήματα Προγραμματισμού Πληροφορική στο δημοτικό

balatsoukas logo balatsoukas.com

Σεμινάριο προώθησης ιστοσελίδων seo

Σεμινάριο προώθησης ιστοσελίδων. Μαθήματα seo. Εκπαίδευση ενηλίκων στην προώθηση ιστοσελίδων. Εκπαιδευτής με εμπειρία seo. Βγείτε πρώτη σελίδα στο google.

Εκπαιδευτής Ενηλίκων Νικόλαος Μπαλατσούκας Τηλ. (+30) 6977676785

Η σημαντικότερη κατά τη γνώμη μου γνώση που πρέπει να αποκτήσει σήμερα ένας ενήλικας είναι η ικανότητα προώθηση ιστοσελίδων στη Google. Εδώ βέβαια θα διαφωνήσουν πολλοί φίλοι προγραμματιστές ισχυριζόμενοι ότι η σημαντικότερη γνώση είναι η απόκτηση σωστών βάσεων στις γλώσσες προγραμματισμού. Όμως εδώ μιλάμε για δύο τελείως διαφορετικά αντικείμενα. Ο προγραμματισμός αποτελεί ένα εξειδικευμένο επαγγελματικό εφόδιο που οδηγεί σε εργασία ως προγραμματιστής. Απαιτούνται χρόνια για να γίνει κάποιος καλός προγραμματιστής. Αντίθετα η προώθηση ιστοσελίδων αποτελεί μια γνώση που μπορεί κάποιος να την αποκτήσει πανεύκολα σε μικρό χρονικό διάστημα. Επίσης αποτελεί γνώση απαραίτητη σε κάθε επιχείρηση οποιουδήποτε μεγέθους. Η ικανότητα του ιδιοκτήτη μιας επιχείρησης να αναλάβει ο ίδιος την οργάνωση των προωθητικών ενεργειών αποτελεί ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Παρόμοια η δυνατότητα ενός υπαλλήλου να αναλάβει την οργάνωση της προώθησης της ιστοσελίδας της εταιρείας στην οποία εργάζεται αποτελεί ισχυρό παράγοντα που βοηθάει στην πρόσληψη η παραμονή στη θέση εργασίας. Και μάλιστα σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά εργασίας. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα σεμινάρια seo η αλλιώς για τα μαθήματα προώθησης ιστοσελίδων.

Περιεχόμενα σεμιναρίου προώθησης ιστοσελίδας

Ξεκινάμε παρουσιάζοντας ενδεικτικές ενότητες του σεμιναρίου προώθησης ιστοσελίδων:

 1. Πως να κάνετε προώθηση ιστοσελίδων
 2. Εργαλεία SEO
 3. Πως να συνδέσετε την ιστοσελίδα σας με Google Analytics.
 4. Πως να χρησιμοποιήσετε το google analytics για να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας.
 5. Πως να συνδέσετε τον ιστότοπό σας με το Google Search Console.
 6. Χρησιμοποιήστε το google search console για να βελτιώσετε την προώθηση του ιστοτόπου σας.
 7. Έλεγχος πρωτοτυπιας περιεχομένου.
 8. Έλεγχος ιστότοπου με το siteseocheckup.com
 9. Έλεγχος πρωτοτυπίας περιεχομένου με το copyscape.
 10. Αξιοποιήστε τις δωρεάν δυνατότητες του alexa για το SEO και την προώθηση της ιστοσελίδας σας.
 11. Πως να χρησιμοποιήσετε το visibility, το Ελληνικό εργαλείο SEO.
 12. Αξιοποιήστε το Rank Tracker στην προώθηση της ιστοσελίδας σας. Σεμινάριο seo με το rank tracker.
 13. Παράδειγμα χρησης του yoast seo για τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδας.
 14. Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας με το Yoast SEO.
 15. Συγκρίνουμε αποτελεσματικότητα μεθόδων προώθησης ιστοσελίδας χρησιμοποιώντας αποτελέσματα από το google analytics.
 16. Παρακολούθηση προώθησης ιστοσελίδας για να αποφύγετε το google penalty
 17. Προώθηση ιστοσελίδας on site seo για τη σωστή βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας
 18. Μαθήματα digital marketing για να προσελκύσετε περισσότερο κοινό στον ιστοτοπό σας
 19. Μάθετε ποιά είναι τα βήματα για να ξεκινήσετε την προώθηση της ιστοσελίδας σας.
 20. Μάθετε τι είναι το keyword map. Με ποιο τρόπο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο seo
 21. Πως να κάνετε έλεγχο seo σε μια ιστοσελίδα. Εφαρμογή: έλεγχος προώθησης ιστοσελίδας εάν έχετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα φτιαγμένο με το Magento
 22. Χρήσιμες συμβουλές SEO για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας
 23. Οδηγίες για να κάνετε τις σωστές ενέργειες ώστε να κατακτήσετε την πρώτη σελίδα της google
 24. Μάθετε πόσος χρόνος απαιτείται μέχρι να βγει το site στην πρώτη σελίδα της google
 25. Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η ταχύτητα της ιστοσελίδας στην προσπάθεια προώθησης
 26. Πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε το facebook για την προώθηση ιστοσελίδων.
 27. Μαθήματα twitter για να μάθετε πως μπορεί να βοηθήσει το twitter στο seo.
 28. Στα σεμινάρια linkedin παρουσιάζουμε τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων.
 29. Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το youtube για την προώθηση της ιστοσελίδας σας.
 30. Πολύ χρήσιμα για το SEO είναι επίσης τα μαθήματα Pinterest.
 31. Στο κανάλι μας στο YOUTUBE δημιουργήσαμε playlist με τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων
 32. Κριτήρια αξιολόγησης ιστοσελίδων και eshop ώστε να μπορείτε να αξιολογείτε κάθε στιγμή μόνοι σας την κατάσταση του ιστοτόπου σας

Συγγραφή άρθρου για προώθηση ιστοσελίδας

Η συγγραφή ενός άρθρου με σκοπό την προώθηση ιστοσελίδας δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολη υπόθεση. Πολλοί άνθρωποι γνωρίζοντας τη δύναμη και την αξία της πρώτης σελίδας του google αναθέτουν τη συγγραφή άρθρων σε έναν υπάλληλο της εταιρείας τους. Σαφώς και η παραγωγή ποιοτικού περιεχομένου είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που ζητάει το google. Είναι κρίμα όμως η παραγωγή ποιοτικού περιεχομένου να μη συνδυάζεται με κάποιες βασικές τεχνικές SEO οι οποίες θα βοηθήσουν την γρήγορη άνοδο της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης. Τα πρώτα πράγματα που μαθαίνει κάποιος σε ένα σεμινάριο προώθησης ιστοσελίδων είναι μερικές απλές τεχνικές που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος για να βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο η google βλέπει τα άρθρα του.

Ρόλος του περιεχομένου για την προώθηση ιστοσελίδων

Το περιεχόμενο είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της προώθησης ιστοσελίδων. Όσο καλύτερο είναι το περιεχόμενο τόσο υψηλότερη θα είναι η θέση στην οποία που αυτό θα εμφανιστεί στα αποτελέσματα αναζήτησης της google. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η Google θέλει ποιοτικό πρωτότυπο και αυθόρμητο περιεχόμενο. Το σημαντικότερο είναι να γράφεται ενδιαφέρον περιεχόμενο. να φτιάχνετε περιεχόμενο το οποίο να δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα χρηστών. Όσο περισσότερα είναι τα ερωτήματα χρηστών στα οποία δίνει απάντηση ο ιστότοπος σας μέσω του περιεχομένου του τόσο καλύτερη θα είναι η θέση σας στα αποτελέσματα αναζήτησης. είναι σημαντικό ένα άρθρο να έχει ικανοποιητική ποσότητα περιεχομένου. Η εμπειρία έχει δείξει ότι το ελάχιστο περιεχόμενο που πρέπει να έχει ένα άρθρο είναι οι 1.000 λέξεις.

Βελτιστοποίηση του περιεχομένου

Μέχρι εδώ είπαμε ότι αυτό που χρειαζόμαστε είναι περιεχόμενο που δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα χρηστών και υπερβαίνει τις χίλιες λέξεις. Δεν φτάνει όμως αυτό. Καλό είναι να προσέξουμε ώστε όλες οι παράμετροι που αφορούν το άρθρο να έχουν τέτοιες τιμές ώστε η google πέραν πάσης αμφιβολίας να καταλάβει ότι αυτό το άρθρο απαντά στο συγκεκριμένο ερώτημα. Ουσιαστικά η βελτιστοποίηση του άρθρου ξεκινάει με την κατάλληλη διαμόρφωση του τίτλου της περιγραφής και της επικεφαλίδας h1 του άρθρου. Με απλά λόγια φροντίζουμε σε αυτό το σημείο της σελίδας θα περιλαμβάνεται η λέξη κλειδί ή συνώνυμα ή γενικότερα παραλλαγές της. Στη συνέχεια πρέπει να κάνουμε βελτιστοποίηση στις επικεφαλίδες h2, στις εικόνες και σε ότι άλλο επιτρέπεται να ρυθμίσουμε. Για να πετύχουμε πολύ καλό αποτέλεσμα με τις τροποποιήσεις απαιτείται εξαιρετικά καλή γνώση της γλώσσας html.

Προώθηση ιστοσελίδων wordpress

Η προώθηση ιστοσελίδων wordpress αποτελεί ένα μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο που πρέπει να διδάσκεται στα σεμινάρια προώθησης ιστοσελίδων. Το wordpress είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα κατασκευής ιστοσελίδων και πολλοί ιδιοκτήτες αυτών θέλουν να προχωρήσουν στην προώθηση. Επίσης πολλά άρθρα γράφονται σε ιστότοπους wordpress. Η συγγραφή ενός άρθρου ενδείκνυται να ακολουθείται από τη διαδικασία βελτιστοποίησης. Ένα εργαλείο που μας βοηθάει πάρα πολύ στην προώθηση ιστοσελίδων wordpress είναι το yoast SEO. Η χρήση αυτού του εργαλείου ενδείκνυται να παρουσιάζεται αναλυτικά τόσο στα σεμινάρια προώθησης ιστοσελίδων όσο και στα σεμινάρια wordpress.

On-site και off-site seo

Μέχρι εδώ που αναφερθήκαμε σε ρυθμίσεις παραμέτρων που βρίσκονται εντός του ιστότοπου. Αυτές οι ρυθμίσεις αποτελούν το on-site seo. Σε αντίθεση με τις ενέργειες που πραγματοποιούνται σε άλλους ιστότοπους και αποτελούν το offsite seo. Σε γενικές γραμμές σχεδόν η όλη η δουλειά γίνεται στο offsite seo. Όμως αν δεν γίνει σωστά το on-site seo τότε θα δυσκολευτούμε πολύ περισσότερο και θα προκύψει πολλαπλάσια δουλειά στο offside seo. Εδώ να τονίσουμε ότι μία άψογα βελτιστοποιημένη ιστοσελίδα είναι πιθανό να βγει πολύ ψηλά στα αποτελέσματα κατάταξης χωρίς καθόλου offsite seo. Αρκεί να δώσουμε στη google να καταλάβει ότι η ιστοσελίδα μας έχει το καλύτερο και πιο εξειδικευμένο περιεχόμενο. Και κυρίως το περιεχόμενο το οποίο δίνει στο χρήστη την απάντηση που ψάχνει.

Παγίδες που μπορεί να πέσετε κατά την προώθηση της ιστοσελίδας σας

Όταν θέλει κάποιος προώθηση ιστοσελίδας πρέπει να προσέξει ώστε να αποφύγει τα σκοτεινά σημεία τα οποία ενδεχομένως να προκαλέσουν ποινή από την google. Δηλαδή τιμωρία με google penalty. Ένα συνηθισμένο λάθος γίνεται κατά την προώθηση μιας ιστοσελίδας είναι η αντιγραφή περιεχομένου. Μόνο το πρωτότυπο περιεχόμενο έχει αξία για την προώθηση μιας ιστοσελίδας. Συνεπώς το περιεχόμενο των άρθρων θα πρέπει να γράφεται εκείνη τη στιγμή. Σαφώς βέβαια και δεν υπάρχει παρθενογένεση και ούτε μπορούμε να ανακαλύψουμε νέες έννοιες. Όμως όταν αναφερόμαστε στο πρωτότυπο περιεχόμενο Δεν μιλάμε για καινούργιες ιδέες. Ουσιαστικά ένα περιεχόμενο το οποίο αναπαράγει τις ίδιες ιδέες αλλά με άλλα λόγια είναι απολύτως ικανοποιητικό για την προώθηση μιας ιστοσελίδας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο copyscape.com για να εξετάσετε κατά πόσο το περιεχόμενο ιστοσελίδα σας είναι πρωτότυπο η κατά πόσο άλλες ιστοσελίδες έχουν αντιγράψει περιεχόμενο ιστοσελίδα σας.

Λάθη στην προώθηση ιστοσελίδων

Ένα δεύτερο λάθος που συμβαίνει κατά την προώθηση της ιστοσελίδας είναι να χρησιμοποιούμε πάντα το ίδιο κείμενο αγκύρωσης στους συνδέσμους. Το κείμενο αγκύρωσης είναι εκείνη η λέξη στην οποία πατάει κανείς όταν κάνει κλικ πάνω στο link. Όταν όλοι οι σύνδεσμοι έχουν το ίδιο κείμενο αγκύρωσης κατά το google υποψιάζεται ότι δεν είναι αυθόρμητο το περιεχόμενο. Και βεβαίως έρχεται σε αντίθεση με τις οδηγίες της google η οποία επιβραβεύει ιστοσελίδες που παράγουν αυθόρμητο πρωτότυπο και ποιοτικό περιεχόμενο. Καλό είναι να αλλάζετε το κείμενο αγκύρωσης χρησιμοποιώντας παραλλαγές η συνώνυμα οι συνώνυμες φράσεις της φράσης κλειδιού. Αυτές οι παραλλαγές αποτελούν το λεγόμενο variation. Άλλωστε αυτό που μετράει δεν είναι το ίδιο το κείμενο του link αλλά το συνολικό κείμενο του προωθητικού άρθρου. Δηλαδή google δεν εξετάζει μόνο τι περιέχει ο σύνδεσμος αλλά εξετάζει τις συνολικές λέξεις της σελίδας Εξετάζει κατά πόσον αυτές βρίσκεται η λέξη-κλειδί οι παραλλαγές ή συνώνυμα αυτής. Σε πολύ μεγάλο βαθμό η εκπαίδευση προώθησης ιστοσελίδων αφορά την κατανομή των λέξεων κλειδιών στο κείμενο. Κατά την εκπαίδευση seo θα πρέπει ο εκπαιδευόμενος να μάθει να κάνει αυτόματα τη διαδικασία αυτή.

Τρίτο λάθος στην προώθηση ιστοσελίδας

Ένα τρίτο λάθος μπορείτε να κάνετε κατά την προώθηση της ιστοσελίδας σας είναι να βάλετε σε όλες τις σελίδες της ίδιας ετικέτας τίτλου και περιγραφής. Αυτές οι δύο ετικέτες είναι οι δύο πιο σημαντικές ετικέτες για την προώθηση μιας ιστοσελίδας. Όταν αυτές οι ετικέτες είναι ίδιες σε όλες τις σελίδες του ιστότοπου τότε η google δεν μπορεί να καταλάβει πώς να ξεχωρίσει την κάθε σελίδα ανάλογα με τις λέξεις κλειδιά. Συνεπώς δεν θα μπορέσει να στείλει στο χρήστη τη σελίδα που δίνει απάντηση στο ερώτημα του. Εάν για παράδειγμα έχετε μία αθλητική σελίδα τότε θα πρέπει η google να είναι σε θέση να ξεχωρίσει τις σελίδες που μιλάνε για ποδόσφαιρο, τις σελίδες που μιλάνε για μπάσκετ ή τις σελίδες που μιλάνε για βόλεϊ. Επίσης θα πρέπει να είναι σε θέση να ξεχωρίσει τις σελίδες που λένε για τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ. Διότι το google θέλει να στείλει στον επισκέπτη του την πιο κατάλληλη πληροφορία. Συνεπώς θέλει να στείλει κάποιον στην εσωτερική σελίδα που αναφέρεται στο μπάσκετ του Παναθηναϊκού ή στο ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού. Εάν δεν καταφέρουμε να διευκολύνουμε το google σε αυτό το διαχωρισμό, τότε θα προτιμήσει να βγάλει στην πρώτη σελίδα άλλες ιστοσελίδες, οι οποίες το κατάφεραν.

Κεντρικό ρόλο στην εκπαίδευση SEO είναι η ικανότητα του εκπαιδευόμενου να διαχωρίζει το περιεχόμενο σε πολύ συγκεκριμένες θεματικές ενότητες. Ο απλούστερος τρόπος είναι να το κάνει αυτό μέσα από τις ετικέτες τίτλο και περιγραφής για το κάθε άρθρο. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να είναι να διευκολύνετε την google να κατατάξει ευκολότερα το περιεχόμενό σας. Όσο περισσότερο διευκολύνετε την google δίνοντας τις πληροφορίες που θα τη βοηθήσουν να κατατάξεις το περιεχόμενο σε κατηγορίες τόσο περισσότερο θα σας ανταμείψει με υψηλότερες θέσεις στη μηχανή αναζήτησης.

Τι περιλαμβάνει το σεμινάριο προώθησης ιστοσελίδων

Πρώτα από όλα ένα σεμινάριο προώθησης ιστοσελίδων πρέπει να περιλαμβάνει την εισαγωγή στον τρόπο λειτουργίας της google. Στη συνέχεια πρέπει να περιλαμβάνει αποσπάσματα από ανακοινώσεις της google και ειδικότερα του Matt Cutts μέσα από τις οποίες να μπει όσο πιο βαθιά στο τρόπο που σκέφτεται η google. Ο πυρήνας του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση τεχνικών black hat SEO και white hat SEO ώστε ο εκπαιδευόμενος να αρχίζει να μαθαίνει τι να αποφύγει και τι να ενισχύσει κατά την προώθηση της ιστοσελίδας του. Κλείνοντας είναι σημαντικό να παρουσιάσουμε τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται κατά την προώθηση ιστοσελίδων. Κατά κύριο λόγο τα εργαλεία αυτά παρουσιάζουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται μία ιστοσελίδα και τη συγκρίνουν με τον ανταγωνισμό με το παρελθόν. Από τη σύγκριση με τον ανταγωνισμό βγαίνουν συμπεράσματα για τις προωθητικές ενέργειες των ανταγωνιστών. Όταν εξετάζουμε τη σύγκριση με το παρελθόν τότε μπορούμε να δούμε εάν η ιστοσελίδα μας βρίσκεται σε αύξουσα είσαι φθίνουσα πορεία. Δηλαδή κατά πόσο η θέση στην κατάταξη των αποτελεσμάτων της google ακολουθεί αύξουσα η φθίνουσα πορεία.

Μαθήματα προώθησης ιστοσελίδων

Ο Νίκος Μπαλατσούκας είναι έμπειρος εκπαιδευτής σε σεμινάρια seo και μαθήματα προώθησης ιστοσελίδων στις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες εκπαίδευσης ενηλίκων. Επίσης έχει προωθήσει προσωπικά ο ίδιος αρκετές ιστοσελίδες. Μέσα από τα μαθήματα και τα σεμινάρια αυτή η εμπειρία προώθησης ιστοσελίδων μεταφέρεται στον εκπαιδευόμενο με ευχάριστο και κατανοητό τρόπο.

Στο linkedin έχουμε ομάδα με αποκλειστικό αντικείμενο τη δημοσίευση ειδήσεων που αφορούν την προώθηση ιστοσελίδων. Εδώ μπορείτε να γίνετε μέλος:
https://www.linkedin.com/groups/13535618/

Μαθήματα digital marketing

Θα ήταν μεγάλο σφάλμα να παραβλέψουμε την τεράστια δύναμη των κοινωνικών δικτύων για την προώθηση ιστοσελίδων. Για να προωθήσει κάποιος σωστά το site του εκτός από τα μαθήματα SEO συνιστούμε ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσει και ένα σεμινάριο digital marketing. Εκεί θα μάθει πώς μπορεί να αξιοποιήσει τα κοινωνικά δίκτυα ώστε να ενισχύσει την πληροφορία του ιστότοπου με σκοπό να αναρριχηθεί στην πρώτη σελίδα της Google. Εδώ έχουμε ένα άρθρο αφιερωμένο στα μαθήματα digital marketing.

Αυτή τη στιγμή το σημαντικότερο από τα κοινωνικά δίκτυα είναι το instagram. Το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο αγαπήθηκε πολύ από τις μικρές ηλικίες και αυτή τη στιγμή αποτελεί το κύριο μέσο επικοινωνίας για πολλούς ανθρώπους στον πλανήτη. Στην ιστοσελίδα μας έχουμε συμπεριλάβει μαθήματα instagram για να βοηθήσουμε όσους δυσκολεύονται να χρησιμοποιήσω το νέο αυτό κομμάτι των social media. Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα instagram για αρχάριους.

Κριτήρια αξιολόγησης e-shop

Ανεξάρτητα από το content management system που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του e-shop η της ιστοσελίδας υπάρχουν κάποια κριτήρια αξιολόγησης ιστοσελίδων που θα πρέπει να ικανοποιούνται σε μέγιστο βαθμό. Η απαίτηση αυτή προκύπτει από τις προδιαγραφές της Google προκειμένου να ανεβάσει έναν ιστότοπο στην κατάταξη των αποτελεσμάτων. Εάν θέλετε να μάθετε κατά πόσο έχει δημιουργηθεί σωστά κάποιο eshop τότε μπορείτε να εξετάσετε ένα προς ένα τα κριτήρια αξιολόγησης ιστοσελίδων.

Σε ποιους απευθύνονται τα μαθήματα προώθησης ιστοσελίδων

Η προώθηση ιστοσελίδων είναι η κρισιμότερη γνώση που καλό είναι να έχει ένας εργαζόμενος ο όποιος θέλει να αναβαθμίσει τη θέση του στην εταιρεία στην οποία εργάζεται. Η ικανότητα προώθησης ιστοσελίδων είναι μία εξαιρετικά χρήσιμη γνώση για τον άνεργο ώστε να έχει περισσότερα προσόντα ο σκοπό να είναι περιζήτητος για τον κάθε εργοδότη. Επίσης είναι σημαντικό να γνωρίζει ο κάθε ελεύθερος επαγγελματίας τον τρόπο με τον οποίο θα προωθήσει την ιστοσελίδα του. Η κατάταξη στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της google αποτελεί την καλύτερη πηγή πελατών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.

Προώθηση ιστοσελίδων

Για να είστε σε θέση να κάνετε αποτελεσματικά την προώθηση της ιστοσελίδας σας θα πρέπει να εφαρμόσετε μια ακολουθία βημάτων που θα σας οδηγήσουν στην κορυφή των αποτελεσμάτων της google. Όσο καλύτερα γνωρίζετε το κάθε βήμα τόσο αποτελεσματικότερη θα είναι η εργασία σας. Επίσης όσο μεγαλύτερη η εμπειρία στις επιμέρους εργασίες προώθησης site τόσο ταχύτερα θα κάνετε τη δουλειά σας με συνέπεια να είστε πιο ανταγωνιστικοί. Εδώ παρουσιάζουμε αναλυτικά τα βήματα προώθησης ιστοσελίδων.